Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart
img

ИНТЕЛИГЕНТНО, ПРОДУКТИВНО И РЕНТАБИЛНО ОТПЕЧАТВАНЕ С ПРИНТЕРИТЕ MEGATANK

НИСЪК РАЗХОД И ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ ЗА ОТПЕЧАТВАНЕ

Canon гарантира качеството на печата с оригиналните си пигментни черни мастила за четливи документи и цветни багрилни мастила за отличен печат на снимки. Специално разработени за серията PIXMA G, те предоставят изключително голям капацитет за отпечатване и осигуряват невероятно ниски разходи на печат на страница.

ИНТЕЛИГЕНТЕН ПЕЧАТ, БЕЗ БЕЛИ ПОЛЕТА

Отпечатвайте любимите си снимки без бели полета, директно от своето смарт устройство чрез приложението Canon PRINT за iOS и Android. Свързвайте се към облака чрез PIXMA Cloud Link – удобно приложение както за дома, така и за малките офиси.

БЪРЗО, ЛЕСНО И ЧИСТО ЗАРЕЖДАНЕ

Мастилата се зареждат лесно и бързо благодарение на оптимизираната система за презареждане и опростеното боравене с мастилото/бутилката. А разположените отпред вградени патрони с мастило улесняват проследяването на количеството на мастилата.

ПЕЧАТАЙ ДО 18 000 ЧЕРНО-БЕЛИ СТРАНИЦИ И ДО 7700 ЦВЕТНИ

Наслади се на отлично качество на печат с изключително остър и четлив текст на всяка една фактура или документ, благодарение на пигментното черно мастило. Запази производителността си с бързи скорости на монохромен печат до 13 ipm.

Перфектни за малък или домашен офис, устройствата MegaTank позволяват по-продуктивна работа, с изключително голям капацитет за отпечатване и без неудобството от честа смяна на мастилата или често зареждане на хартия.

Бързия и автоматичен двустранен печат, LAN и WiFi свързване и подобрената система на зареждане на мастилата правят устройствата подходящи за всякакъв работни среди.

ИЗБЕРИ ПЕРФЕКТНИЯТ PIXMA G ЗА НУЖДИТЕ НА СВОЯ БИЗНЕС

ИЗБЕРИ PIXMA G6040

Цветно мултифункционално устройство с WiFi възможности, резервоари за мастило, които предлагат голям капацитет за отпечатване, отлично качество и функционалност с ниски разходи на страница.

ИЗБЕРИ PIXMA G5040

Увеличете непрекъснатата работа и намалете разходите с цветен принтер с резервоари за мастило, които предлагат голям капацитет на отпечатване с ниски разходи на страница.

ИЗБЕРИ PIXMA GM2040

Постигнете рентабилен черно-бял печат в големи обеми. Зареждайте с лекота с помощта на оптимизираната система за презареждане и се възползвайте от големия капацитет за отпечатване.

Капацитетът за отпечатване на бутилката с мастило за първоначално конфигуриране е по-малък от резервната, тъй като определено количество мастило се използва за запълване на печатащата глава при конфигурирането. Капацитетът за отпечатване е приблизителна стойност, измерена чрез тестов метод на Canon с помощта на еталон за цвят ISO/IEC 24712 и симулация на непрекъснат печат с използване на бутилките с мастило за смяна след първоначалното конфигуриране.

Скоростта на печат на документи А4 върху обикновена хартия е измерена на базата на средна стойност ESAT в тест от офис категория на стандарта ISO/IEC 24734.