Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

За Кооперация „Панда“

В света


Office 1 е международна франчайзингова компания, която към днешна дата присъства в 3 държави – България, Франция и Гърция. От 2018 г. насам, световните права върху марката Office 1 са собственост именно на българската фирма, направила тази огромна стъпка благодарение на успешния си подход като франчайзер за България - Кооперация „Панда“.

Първите магазини извън пределите на САЩ са открити през 1989 г. в Испания. Веригата навлиза у нас през 1998 г,. когато Кооперация „Панда“ получава мастър франчайз за територията на България и през юни 1998 година отваря първия магазин в София. Постепенно успешният мениджмънт и добрите резултати на българското подразделение стават причината Office 1 България да играе все по-ключовата роля в управлението и развитието на международната верига.

На 20 февруари 2018 г., Кооперация „Панда“ официално придобива всички права върху търговските марки от портфолиото на Office 1. Така, от главен франчайзополучател за България, Кооперация „Панда“ става единствен собственик и представител на марките Office 1, Office 1 International и Office 1 e-shop, за целия свят.

Мястото на Кооперация Панда в световен мащаб

За Кооперация Панда

В България


Office 1 е най-голямата верига магазини за офис продукти в България. Вече над 24 години компанията е безспорен лидер на пазара и предпочитан партньор от над 130 000 бизнес клиенти. На 20 февруари 2018 г. фирмата придоби търговската марка Office 1 и стана единствен собственик и представител на марката за целия свят.

Днес, Office 1 има 40% пазарен дял, 64 магазина в страната и осигурява работа на над 400 души. Продуктовото портфолио се състои от над 110 000 продукта, които могат да се закупят на място в магазините, да поръчат онлайн или по телефона.

На 18.10.2018 г. бе официално открит Office 1 Logistics – най-модерният складово-логистичен център в Югоизточна Европа, с площ от 21 154 m2. Базата е оборудвана с австрийската автоматизирана система за складиране и обработка на поръчки OSR, която е единствената по рода си в бранша за този регион. Впечатляващата 22-етажна конструкция притежава капацитет за обработка на 12 000 артикула. Системата осигурява увеличение на продуктивността, минимизиране на грешките до под 0,04% и позволява обработката на 430 продуктови линии за час на работна станция. Проектът е сертифициран от Българската агенция за инвестиции към Министерство на икономиката като инвестиция клас А.

Може да видите склада тук:

Пишещи и коригиращи средства
Аксесоари за бюро
Папки за класьори
Опаковане и архивиране
Хартия и хартиени изделия
Презантационни материали
Компютърни аксесоари
офис техника и консумативи
Храни и напитки
Хигиенни материали
Офис мебели и столове
Рекламни материали
advantages

Нашите предимства:


  • Териториално покритие на цялата страна.
  • Един от най-модерните и големи складово-логистични центрове в Югоизточна Европа.
  • Разнообразие от комуникационни канали и канали за продажба.
  • Висококачествено персонално обслужване.
  • Изключително богат асортимент от над 110 000 продукта.
  • Съвременни уеб-базирани решения.

Office 1 визия и мисия

Да бъдем най-предпочитания комплексен партньор за офис продукти на пазара.

Да предлагаме съвременни, качествени и иновативни решения, които гарантират сигурност на клиентите и им позволяват да фокусират ресурсите си върху своя бизнес.

Да създадем условия за леснодостъпен, удобен и приятен начин за работа с нас, с персонален подход и фокус върху нуждите на клиента.