Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart
konsultirane

Консултиране

Първата стъпка от качественото изпълнение е доброто планиране. За целта провеждаме индивидуална консултация между клиента и опитен професионалист от екипа ни. На нея ще имате свободата да споделите своите предпочитания, очаквания и визия за проекта, чрез които заедно да реализираме вашия мечтан интериор.

zamervane

Замерване

Точността и коректното изпълнение са от изключително значение за нас. Услугата по снемане на размери е една от най-важните при работата по интериорен проект, а с нас можете да бъдете сигурни в качественото замерване.

2d-proekt

2D проект

2D проектите са следващият етап от реализацията на проекта. Избирайки нас за тази услуга, ще разчитате на бързо и гъвкаво решение с персонален подход към вашите предпочитания и потребности за интериора на пространството.

3d-proekt

3D проект

Това е стъпката, при която професионалистите от нашия екип „Интериорни решения“ се развихрят и очароват дори най-взискателните клиенти. Опитните архитекти и дизайнери в Office 1 изготвят всеки един 3D проект с креативност и в крак с последните тенденции в обзавеждането.

dostavka

Доставка

Насладете се на бърза и коректна доставка от Office 1 – наличните на склад мебели ще бъдат при вас още на следващия работен ден. Логистичната ни база с капацитет на работа 24/7 изпълнява по над 1200 поръчки дневно, а широката ни партньорска мрежа от най-големите куриерски фирми в България ви дава спокойствие при доставка.

montaj

Монтаж

Опитният екип от професионалисти в Office 1 има над 1000 изпълнени монтажа – качествено, бързо и коректно. Това е последната стъпка от изпълнението и знаем, че тя е финалният етап от сбъдването на вашата интериорна мечта, затова подхождаме към нея с особено внимание.

Реализация

Високо качество, разнообразие и професионално отношение – всичко това е гаранция от Office 1 при реализацията на интериорни проекти. Предлагаме ви богат избор от хиляди мебелни продукти от утвърдени световноизвестни доставчици, както и със собствената ни марка RFG.