Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart
img
img

Copy & Print Center

Office 1 разполага с Copy & Print Center във всеки магазин. В него може да се възползвате от черно-бяло копиране и разпечатване, пълноцветно копиране и разпечатване, широкоформатно копиране и разпечатване, сканиране на документи и чертежи, подвързване, ламиниране – форматно и ролково, изработка на печати и фактури, изработкa на дизайн, лого, визитки, изработка на флаери, брошури, плакати, банери, менюта, картички, етикети и други.

img

Дигитален печат с 3D ефект

Чрез UV лака имате възможност да създадете атрактивен 3D ефект, който ще придаде луксозен вид на бранда, ще привлече внимание и ще ви отличи ярко от останалите.

img

Дигитален печат

Може да се възползвате от висококачествен дигитален печат на визитки, флаери, дипляни, календари и много други…

img

Директен печат

UV печатът е най-съвременната технология за печат с мастило от течен полимер. Мастилото се втвърдява/ изпича с UV светлина, което осигурява дълготраен живот на изображението или на текста.Нанесеното върху предмета мастило съхне моментално, което прави този начин за печат върху сувенири като химикалки, запалки, ключодържатели, PVC плоскости, пенокартон, плексиглас, дърво, акрил и други, един от най-предпочитаните.

img

Директен печат

Голд печатът намира изключително широко приложение. С него се създават уникални и въздействащи визии, които се отличават с лукс и изисканост. Изделията, за които се използва голд печатът, са най-разнообразни: календар бележници и скъпи издания на книги, каталози, тефтери, менюта, визитки, брошури, постери, покани и други.Употребата на голд печата придава необикновен специален ефект на рекламните артикули. Преге (сух печат) – технология, при която с предварително изготвено клише се пресова изображение или текст. Според вида на клишето може да се получи изпъкнал или вдлъбнат отпечатък.

img

Широкоформатен печат

Печат върху фолио, винил, канава - Печатът върху фолио позволява изработването на облепващи рекламни материали, подходящи както за вътрешни, така и за външни условия. С него може да се брандират витрини, стелажи, коли, машини и други.Печатът върху винил е с широчина до 90 cm и позволява отпечатването на рекламни материали за вътрешна и външна употреба. Печатът върху канава е лесен и бърз метод, приложим за всякакви случаи. Чрез него може да създадете нов и свеж акцент в своя интериор, като отпечатате любима снимка или рисунка. Може да направите неповторим подарък на любим човек. Специфичната структура на канaвата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност.

img

Печат с флекс фолио

Флекс фолиото е гладко текстилно фолио, подходящо за апликиране върху памучни материи и cмес от памук и полиестер: памучни фланелки, шапки, блузи от трико или полар, спортни облекла, работни облекла, дебели подплатени якета, върху които директният печат е невъзможен.Използва се за надписване на сакове, знамена и текстилни банери.

img

Ситопечат

Ситопечатът е изключително подходяща технология за надписване на различни по размер и вид рекламни материали и сувенири. Едно от предимствата на ситопечата е отличната покривност, плътност и издръжливост на мастилата, нанесени чрез тази технология.

img

DTG принтиране

Директното отпечатване на дрехи (или DTG) е нова технология за печат върху текстил от памук като тениски, торби и т.н. За разлика от традиционните трудоемки процеси като ситопечат и бродерия, DTG използва технологията за мастиленоструен печат за детайлен пълноцветен печат.√ Качествен пълноцветен печат. √ Възможност за печат на единични бройки.

img

Тампонен печат

Тампонният печат е технология за надписване на сувенири от пластмаса, метал, дърво и др. Особено подходяща е за химикалки и запалки с овална форма – може да се надписва около 1/4 от кръглата повърхност, приблизително около 90˚.Характерно за тази технология е, че може да се печатат и букви с много дребен шрифт в идеално качество, както и да се възпроизвежда растер.

img

Сублимационен печат

Сублимационният печат е метод за нанасяне на изображение върху повърхности със специално покритие. За разлика от обикновеното отпечатване, където мастилото остава върху повърхността, при сублимацията, мастилото влиза вътре в тъканите и става част от тях.Сублимационният печат се характеризира с изключителна здравина и устойчивост

img

Fiber лазерно гравиране

FIBER е лазерна маркираща система, предназначена за директно високоскоростно гравиране на метали и непрозрачни пластмаси. Гравира с безкомпромисно качество от 1200 x 1200 dpi.Материали, които може да гравираме: анодиран алуминий, неръждаема стомана, месинг, титан, злато, сребро, платина, магнезий, молибден, силициев карбид, силициева стоманa, термо и изкуствени кожи, ABS и други непрозрачни пластмаси с и без покритие.

img

Изработка на фирмен печат

Изработката на фирмен печат е част от основните ни бизнес услуги. Тук можете да получите дизайн на клишето на печата. То може да бъде в избрана от вас форма – кръгла, овална, правоъгълна или триъгълна. Разполагаме с различни модели, които могат да осигурят син, червен или черен печат.