Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Заедно по пътя към успеха

Заедно по пътя към успеха

 Отбелязвайки 25-тата си годишнина, отново поглеждаме назад към дългия път, който изминахме, за да съхраним спомена и да запазим поуките от всяка стъпка и всяко решение, което ни е довело до това, което сме днес.

В Office 1 не измерваме успеха просто в цифри, а в броя отдадени хора, които се борят за общото развитие, за постигане на поставените цели и запазването на изградените ценности.  

Постиженията си отдаваме на прекрасния екип от професионалисти, които продължават да показват отдаденост, страст и стремеж към развитие. Оказваме специални благодарности на всеки един член на нашето голямо семейство – от всеотдайните ни търговски представители, които са отговорни за лоялните ни взаимоотношения с големи партньори, до колегите в складово-логистичния център, които работят неуморно, за да осигурят на клиентите максимално бързо обслужване. Не можем да пропуснем и служителите ни от магазинната мрежа – лицата на Office 1! Тяхната всеотдайност и професионално отношение е нашето най-силно оръжие! А хората зад кулисите – нашите офис звезди! На всички вас, които стоите плътно зад гърба ни, които се грижите за нашата визия и изрядното ни име, благодарим за усилията и всеотдайността! Сигурни сме, че заедно ни очакват още дълги години споделен успех!

Днес, когато вече четвърт век сме сред гигантите на пазара, си даваме сметка, че без всички вас, успехът нямаше да бъде толкова забележителен!

Изразяваме сърдечни благодарности за доверието и за това, че бяхте до нас на всяка крачка!