Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Подписахме договор за обзавеждане на библиотеката на УНСС

Подписахме договор за обзавеждане на библиотеката на УНСС

Горди сме да съобщим, че ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров и Елка Каменова-Цанкова подписаха договор за изпълнение на обществена поръчка за доставка на обзавеждане за модернизиране на университетската библиотека.

На 21 декември 2022 г. с решение на Министерски съвет се отпуснаха 1 940 000 лева за модернизацията на библиотеката, като се предвижда на мястото на съществуващото пространство да бъде изграден съвременен център за информация и знания, като се предоставят модерни услуги за всички студенти и преподаватели. Договорът между нас и УНСС е на стойност 702 хил. лева без ДДС.

1

„За всяка библиотека е много важно тя да бъде комфортно пространство за хората и добро хранилище за книгите. Качественото модерно обслужване е в зависимост и от функционалното обзавеждане на библиотеката. След модернизацията, библиотечният център ще се превърне в споделено пространство не само за четене, но и за провеждате на различни инициативи, като открити лекции, дискусии, премиери на книги и др.“, каза при подписване на договора ректорът проф. д-р Димитър Димитров.

„Чрез обзавеждането ще се постараем да създадем уют и удобство за работа. Новите библиотечни стелажи и бюра ще са в светли цветове и ще се съчетаят хармонично с обстановката“, подчерта Елка Каменова-Цанкова.

За нас съвместната работа с УНСС е огромно признание и вярваме, че ще успеем заедно да превърнем новия библиотечен център в ползотворно, комфортно и модерно образователно пространство.