Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Организирай ефективно ежедневните си задачи!

Организирай ефективно ежедневните си задачи!

В днешно време графикът ни е изключително натоварен. Понякога се случва да забравим за срещите в края на седмицата или си записваме важна дата и след това не можем да я открием сред разпилените записки. Разбира се, има как да сложим край на този хаос - с новото мобилно приложение на Filofax! Чрез него можеш да прехвърляш своите записки от тефтера в телефона си бързо и лесно, както и да си създаваш напомняния. Ако и ти често забравяш неотложни задачи, тогава Filofax Reminder App е точно за теб! Нямаш търпение да разбереш повече, нали? Тогава се пренеси в дигиталния свят на бележките с няколко лесни стъпки.

Организирай ефективно ежедневните си задачи!

1. Инсталирай приложението.

Живеем в ерата на новите технологии и все по-рядко се разделяме със смартфоните си. Най-лесният начин за създаване на бележки и напомняния е именно дигиталният. Въпреки това планерите остават най-приятният начин за визуализиране на информация. Това приложение предоставя възможността за съчетаването на тези два метода по един нов, различен начин. Можеш да го изтеглиш напълно безплатно както от App Store, така и от Google Play.

Защитете дигиталните си спомени: Световен ден на архивирането

2. Запиши и персонализирай своите бележки!

След като вече си свалил приложението, е време да тръгнеш по пътя към дигитализирането на дневника си. За целта трябва да впишеш бележка в твоя Filofax планер и да я отличиш по грабващ окото начин. Вдъхнови се от големия избор на пишещи средства и интересни стикери в Office 1!

Защитете дигиталните си спомени: Световен ден на архивирането

3. Сложи важните записки в малкия си джоб.

Завърши записките си с един клик - отвори приложението и сканирай QR кода, който ще откриеш до съответната бележка във всеки Filofax планер. Чрез него твоята бележка ще се запамети в приложението. Остават ти само още 2 лесни стъпки до завършването на твоето дигитално напомняне.

Защитете дигиталните си спомени: Световен ден на архивирането

4. Визуализирай своето напомняне.

Направи снимка на красивите си записки, за да се досетиш за тях само с един поглед и готово - твоите дигитални записки са факт. Остава един малък детайл, който определено не трябва да забравяш!

5. Запомни!

Завърши дигиталната си бележка като създадеш своя reminder. Избери деня и часа, в които да получиш известие. Сега вече няма да се притесняваш, че ще забравиш някоя важна задача!

Правилното организиране на задачи е първата стъпка към ефективното управление на твоето време. То ще ти помогне да оптимизираш работата си и да постигнеш своите цели в личен и професионален план. С Filofax Reminder App ще си винаги подготвен. Изтегли приложението още днес и сложи край на забравените бележки!