Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Уморени ли сте от болки в гърба, врата и кръста след дълги часове седене на неудобни столове? Като лидер на пазара на офис продукти в България, ние от Office 1 имаме решение за вас. През юни с удоволствие ви представяме ексклузивни онлайн отстъпки на специална селекция столове. Нашите мебели за седене са проектирани така че да осигурят ненадминат комфорт, да увеличат продуктивността ви по време на работния процес и да подобрят общото ви здравословно състояние. Открийте нашите топ модели и се възползвайте от ексклузивни отстъпки само сега на www.office1.bg .

ергономични мебели от Office 1

Защо да изберете ергономичен стол?

Ергономичните мебели представляват съществена инвестиция във вашето здраве. Те са специално проектирани по начин, чрез който да поддържат тялото ви изправено и тонизирано, спомагайки за намаляване на риска от мускулно-скелетни проблеми и за подобряване на стойката. По-долу споделяме 3 причини, които да ви накарат да се замислите дали да не инестирате в ергономичен стол в случай, че ползвате обикновен такъв:

  • Комфорт: Ерго мебелите се отличават с множество регулируеми функции, което позволява пасването на уникалната форма и размери на тялото ви.
  • Здравни ползи: Тези продукти намаляват напрежението в гърба, врата и раменете, подобряват кръвообращението и водят до повишен тонус по време на работния процес.
  • Продуктивност: Удобните седалки и облегалки значително увеличават нивата на концентрация и ефективност.
  • Нашите топ столове с отстъпка през юни

    Gardena посетителски столове

    Gardena

    Посетителските столове Gardena комбинират модерен дизайн с изключителен комфорт. Моделът е особено подходящ за заседателни зали и фоайета в корпоративни среди.

  • Компактни размери: Gardena се отличава с компактни размери, които правят модела особено подходящ за ограничени пространства.
  • Удобство: Дори през най-дългите срещи, столовете Gardena осигуряват комфорт на вашите гости и колеги. Благодарение на по-широката седалка, изработена от полипропилен, посетителите ще се чувстват удобно по време на целия си престой.
  • Отстъпка: Този месец се възползвайте от цели 25% отстъпка на комплект от 4 стола Gardena, наличен на нашия уебсайт. Изберете между сив, жълт, бял и син цвят на материалите и придайте свеж облик на своя офис!
  • Гаранция: Избирайки посетителски столове Gardena, вие разчитате на цели 36 месеца гаранция. Това прави инвестицията особено добра за вашия офис интериор.
    Ергономичен работен стол Alcanto

    Alcanto

    Открийте неповторима комбинация от стил и ергономичност с работния стол Alcanto. Той е специално създаден с дизайн, който поддържа тялото ви в оптимална позиция за работа през целия ден.

  • Ергономичен дизайн: Alcanto разполага с контурна седалка и облегалка, които се нагласят спрямо естествената крива на гръбначния ви стълб.
  • Издръжливост: Изработен от висококачествени материали, той обещава дълготрайна употреба и превъзходна издръжливост.
  • Висококачествени материали: Седалката, изработена от висококачествена пяна, е тапицирана с текстилна дамаска, а облегалката с лумбална форма е  от дишаща материя тип „меш“, която позволява на въздуха да циркулира свободно и елиминира вероятността от изпотяване и неприятна миризма.
  • Лумбална опора: Тя се грижи за правилната стойка и предотвратява упоритите и добре познати болки в гърба и кръста. Благодарение на нея, отново ще се чувствате свежи и тонизирани в края на работния ден, лишени от всякакво напрежение и умора.
  • Специална оферта: Възползвайте се от нашата специална онлайн отстъпка в размер на 25% за стола Alcanto до края на месец юни!
    • Детски стол Lucky

      Lucky

      Детският ергономичен стол Lucky е идеален за родителите, които търсят за учениците си комфорт и достъпна цена без компромис с качеството.

    • Регулируеми настройки: С възможността за промяна на наклона, височината на седалката и подлакътниците, Lucky предоставя индивидуална опора за всеки потребител.
    • Компактен дизайн: С елегантния си и компактен дизайн, столчето е идеално за по-малки пространства и се превръща в красив и ярък акцент в детската стая.
    • Ексклузивна отстъпка: Не пропускайте този месец да се възползвате от ексклузивна онлайн цена на стола Lucky.
    • Инвестицията в ергономични мебели е интелигентен избор за вашето здраве и продуктивност. В Office 1 приемаме като своя мисия възможността да ви предоставим висококачествени продукти, които отговарят на вашите потребности. Само до края на юни 2024 г. се възползвайте от нашите ексклузивни отстъпки, валидни само на сайта, на сериите мебели Gardena, Alcanto и Lucky. Посетете Office 1, за да разгледате пълната ни гама от мебелни продукти с ексклузивна отстъпка и направете покупка, която ще бъде полезна за вас, вашето здраве и продуктивността ви.

      Реализиран проект Hypoport

      Готови ли сте да преобразите работното пространство и детската стая у дома с нашите ергономични столове? Кликнете тук, за да разгледате нашите топ мебелни оферти и поръчайте още сега любимия си модел работен, посетителски или детски стол.