Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Office 1 става на 26 години! Празнуваме заедно!

Office 1 става на 26 години! Празнуваме заедно!

През юни Office 1 празнува.

Отбелязваме 26 години от откриването на първия ни магазин в София. Макар това да е моментът, който определя посоката ни на развитие до днес, историята ни започва години преди това. С една мечта. Нека ти припомним.

 

Началото е поставено от една копирна машина в нает гараж, прекалено тесен за мечтите на двама приятели. Затова бързо тяхната идея привлича съмишленици и се превръща в емблематичните през 90-те години книжарници „Панда“.

Те са мястото, от което мнозина хора години наред пазаруват материали за училище – моливи, несесери, химикалки. Вероятно и ти помниш как в тези книжарници децата с вълнение избират тетрадки с цветни корици и бели листове, спорят дали синьо-червената гумичка на Faber-Castell наистина трие мастило и търсят поредните миришещи листчета за колекцията си…

След години развитие и трайно свързване с клиентите, идва време за нов етап от развитието на книжарници „Панда“. Чрез успешната ни верига, в България навлиза световната марка Office 1 Superstore и така през юни 1998 г. успяхме да открием едноименен магазин в София. Днес той все още те очаква на бул. „Джеймс Баучер“ 51, носейки духа на изпълнения с възходи, успехи и предизвикателства път на цялата верига.

Office 1 става на 26 години! Празнуваме заедно!

Скоро след него се появяват още обекти, като постепенно веригата се разпространява и в други градове в страната. Следват години на възходи, трудни периоди и важни решения, а Office 1 Superstore се настанява трайно в съзнанието на хората като предпочитана верига за канцеларски материали, офис консумативи и печатни услуги.

Може би и ти си виждал как студентите откриват необходимото за своите дипломни проекти, намират решение за всеки проект на хартия, снабдяват се с така ценните преди сесия текст маркери… А родители избират раници за децата си, купуват любимите цветни флумастери за оцветяване, откриват несесери, побиращи буквално всичко. Учители пък взимат тебешири и маркери за дъските в класните стаи, снабдяват се с всички необходими материали за успешен урок.

Продължавахме всяка година да надграждаме продуктите и услугите си. Рискувахме да направим огромни стъпки в развитието си, които маркираха успешния ни път нагоре. 2018 г. бе знакова за нас: достигнахме над 40% пазарен дял, придобихме световните права над марката Office 1 Superstore и открихме най-модерната и автоматизирана складова база в Югоизточна Европа. От успешен франчайзер на Office 1 Superstore се превърнахме в единствен собственик на марката за цял свят, закупувайки правата от американския основател. Тази възможност отвори пътя ни към цялостен ребрандинг и даде тласък за технологични трансформации, именно като логистичния център Office 1 Logistics, намиращ се в с. Равно поле. Гордеем се, че в работата си следим стриктно какъв отпечатък оставяме в природата и следваме своите „зелени“ политики.

Office 1 става на 26 години! Празнуваме заедно!
Днес сме ексклузивен представител на над 30 признати по света марки, чрез които въвеждаме в България световни тенденции в офис оборудването и обзавеждането. С разнообразното си портфолио сме във всяко кътче от твоето работно място, като улесняваме ежедневието както в офиса, така и в твоя дом. При нас можеш да откриеш офис, дребна и бяла техника, висококачествени мебели, рекламни и печатни материали, цветни и атрактивни аксесоари, луксозни подаръци и продукти за всеки стил.

26 години вървим напред и се развиваме.

26 години ставаме по-добри за теб.

 

Нека този юни празнуваме заедно!

Office 1 става на 26 години! Празнуваме заедно!