Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Ново поколение на принт услугите с Office 1 и PRINTT

Ново поколение на принт услугите с Office 1 и PRINTT

Модерните и забързани времена изискват все по-удобни и мигновени бизнес решения, които да отговарят на нуждите на крайните клиенти и фирмите. В хода на тези тенденции Office 1 и PRINTT въвеждат в България нова услуга Printt Click & Collect, чрез която принтирането на документи ще премине на следващо ниво – по-мобилно и интерактивно. Вече можете да изпратите за разпечатване своите файлове, независимо дали пътувате за среща, чакате в задръстване с колата или просто нямате принтер под ръка в момента. Това става бързо и лесно през сайта или мобилното приложение на PRINTT, а Вашите документи на хартия ще Ви очакват след по-малко от 120 минути в избран от Вас магазин Office 1. Все едно по всяко време имате принтер в джоба си.

Звучи чудесно, нали? Още по-чудесно е, че няма да чакате на опашка в магазина, тъй като поръчката Ви ще е предварително подготвена, като ще получите и уведомление за нейния статус. За да е още по-удобно за Вас или Вашия бизнес, услугата предлага и възможност за доставка с куриер.

Printt

Кои са PRINTT?

Компанията PRINTT оперира в много страни по света, като прави принтирането по-удобно и близко до всеки. Има повече от 500 000 физически и бизнес клиенти, които използват услугата Printt Click & Collect. Всяка година се принтират над 2 000 000 страници и се извършват стотици хиляди доставки по цял свят. Част от бизнес клиентите на PRINTT са Microsoft, Disney, Nike, Premier Inn, McLaren.

От тази година Office 1 е партньор на PRINTT за България, което прави услугата за първи път достъпна на нашия пазар. Повече за приложението и сайта за поръчки можете да видите тук.

Как работи услугата Print Click & Collect?

Printt Click & Collect e напълно мобилна и достъпна отвсякъде услуга, която може да се използва чрез мобилно приложение или онлайн платформа. Използването ѝ е лесно и интуитивно – след бърза регистрация можете да качите Вашите файлове - черно-бяло и/или цветно принтиране – само А4 размер;

- подвързване - само А4 размер;

- ламиниране - само А4 размер.

След това ще можете да отбележите най-удобния за Вас магазин на Office 1 спрямо Вашата локация или маршрут. Когато поръчката Ви е готова, ще получите известие по имейл за нейния статус. Времето от подаването на файловете до завършването на поръчката е по-малко от 120 минути. Ако изберете опция с доставка до адрес, куриерът ще е при Вас в следващите 240 минути.

Ако поръчката Ви  подадена по-малко от 120 минути преди края на работното време на  избрания от Вас магазин, ще бъдат изпълнени на следващия работен ден.

В кои обекти на Office 1 може да откриете услугата Printt?

гр. БУРГАС, ж.к. Славейков бл. 189

гр. ВАРНА, ул. Краков №16

гр. ВАРНА, бул. "Владислав Варненчик" № 82

гр. ПАЗАРДЖИК, ул. Есперанто 3

гр. ПЛОВДИВ, ТЦ. Аркадия

гр. ПЛОВДИВ, бул. Кукленско шосе 9 Н

гр. РУСЕ, ул. „Константин Иречек“ 5

гр. СИЛИСТРА, ул. Капитан Мамарчев 2

гр. СЛИВЕН, бул. "Шести септември" 7

гр. СОФИЯ, бул. "Джеймс Баучер" 51

гр. СОФИЯ, бул. "Цариградско шосе" 139

гр. СОФИЯ, Бизнес Парк София, Сграда 1

гр. СОФИЯ, ул. "Граф Игнатиев" 78

гр. СТАРА ЗАГОРА,  бул. „Цар Симеон“ 43

гр. ЯМБОЛ, ул. "Димитър Благоев“ 12

 

Екологична мисия

Компания PRINTT държи на своята екологична мисия и избира партньори по света, които ще я подкрепят и правят възможен устойчивия печат на хартия. За всеки 5 000 отпечатани страници, от PRINTT се засаждат по едно дърво, което би предоставило материал за хартия за 8 500 страници. Това прави работата на компанията напълно природосъобразна – не взимат повече, отколкото дават.