Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Истинска наука за деца – стъпка напред в еко образованието!

Истинска наука за деца – стъпка напред в еко образованието!

Дъска, тебешир и учител. Това е било достатъчно за училищата преди. Днес обаче покачващите се изисквания на съвременно общество, променят и начина, по който разбираме образованието. Програмите и уроците трябва все по-добре да отговарят на потребностите на съвременния свят, за да подготвят учениците като достойни и мислещи млади хора. По тази причина се развиват стремглаво направления като STEM (Science, technology, engineering, mathematic) и STEAM (science, technology, engineering, art, mathematics).

Office 1 е в помощ на учителите, като предоставя многообразие от продукти, подходящи за полезни, интересни и запомнящи се STEM уроци. Част от тях са уникалните продукти, за които ще ви разкажем сега. Те съчетават инженерно мислене, технически познания, научни експерименти и отборна работа. Идеални са за ученици от гимназиален етап, като идват с детайлни ръководства.

 

Нека ги разгледаме заедно:

HORIZON ENERGY BOX

Кутия с експерименти за възобновяема енергия

Истинска наука за деца – стъпка напред в еко образованието!

 

Образователният комплект съдържа различни експерименти за добиване на енергия от възобновяеми източници – слънце, вятър и вода. Комплектът идва с примерни уроци и занимания, разпределени в 40 учебни часа.  Заедно с учител, учениците могат да  сглобят и задвижат вятърна турбина, автомобилно шаси със слънчева енергия, да проследят процеса на електролизата, да добият био гориво.

Кутията с експерименти за възобновяема енергия осигурява пълно разбиране на начина, по който технологията на горивните клетки взаимодейства с възобновяемите енергийни източници, за да се създаде напълно устойчива енергийна мрежа. Учениците могат да се запознаят със слънчева енергия, вятърна енергия, кинетична енергия от ръчна манивела и демонстрация на невероятния потенциал за съхранение на суперкондензатор. Има редица горивни клетки, които можете да сравните: PEM водородна горивна клетка, горивна клетка със солена вода и директна горивна клетка с етанол. Безброй експерименти, толкова много научни принципи в действие и много място за творчество.

H2GP STARTER KIT

Състезателна водородна кола

Истинска наука за деца – стъпка напред в еко образованието!

Това е единствената по рода си в България кола, захранвана от водород! Тя е иновативен продукт, особено подходящ за STEM занимания, тъй като развива техническите и когнитивните умения на учениците. Предоставя и възможност децата да участват  в различни национални и световни състезания.

Лесен за сглобяване, този електрически offroad автомобил в мащаб 1:10 е оборудван с мощен електромотор RC540 Himoto, готов да достигне високи скорости (40 км/ч).

Цялата електроника, необходима за създаването на функциониращ състезателен автомобил, е включена пакета.  Стартовият пакет H2GP PRO е минимумът, от който се нуждаете, за да се справите със състезания на национално и международно ниво. Първата цел е учениците да се запознаят с принципите на горивната водородна клетка и да се научат да карат автомобила правилно. Междувременно, ще разбират повече за възобновяемите горива и ще работят в екип.

Всеки автомобил може да бъде модифициран, олекотен и подобрен, както всеки отбор реши, като единственото ограничение е да не се подменя горивната клетка и да се ползват еднакъв брой водородни контейнери.

Победител е отборът направил най-много обиколки за 4 часа, получавайки възможност да представлява България в световното първенство с отбори от цял свят.

Издръжливостта не е единствената категория, в която можете да спечелите. Направете интересен дизайн на каросерията на автомобила или го модифицирайте, за да постигнете максимална производителност Документирайте напредъка си вероятно ще бъдете високо оценени.

Създайте вълшебно научно преживяване като това за учениците в гимназиален етап!

….И още:

За още по-пълноценно преживяване, снабдете се с HYDROSTICK PRO и HYDROFILL PRO.

Hydrostik Pro е водороден контейнер, който е необходим за задвижване на уреди като водородната кола.

А със зарядната станция Hydrofill Pro можете да „напълните“ водородния контейнер, когато той се изтощи. Чрез електролиза на пречистена вода, станция отделя водорода от кислорода, за да зареди батерията.

Истинска наука за деца – стъпка напред в еко образованието!
https://office1.bg/products/zaryadna-stanciya-za-vodorod-hydrofill-pro