Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

5 устройства, които улесняват ежедневието ти

5 устройства, които улесняват ежедневието ти

 

Да работиш, да почистиш, да си сготвиш, да спортуваш, да си винаги на линия, да се погрижиш за хората около теб, да поспиш… кое по-напред да направиш в ограниченото време от 24 часа на ден? Признаваме си, трудно е днес да намерим правилния баланс между важните неща и досадните, но наложителни задачи. Нужна е помощ и можеш да я получиш от няколко малки устройства. Те ще направят ежедневната ти рутина по-лесна, живота ти – по-организиран, а дните ти – по-спокойни. Освен това могат да ти съдействат с поддържането на здравословни навици. Чудесно, нали?

Макар че не можем да ти предложим робот като Роузи от The Jetsons („Семейство Джетсън“), събрахме за теб 5 устройства, които обещават да направят ежедневието ти по-леко.

1. Външна батерия: допълнителна сила в движение

5 устройства, които улесняват ежедневието ти

Със сигурност ти се е случвало да изпаднеш в некомфортната ситуация да си навън, далеч от контакт, а батерията на телефона ти да пада. Или пък токът да спре точно, когато си останал с 2% заряд в мобилното устройство, с което работиш. Неприятно, нали? За тези ситуации, както и за онези хора, които никога не са със зареден телефон, препоръчваме външна батерия. Моделът  Yenkee 3010 впечатлява със своя капацитет от 30 000 mAh, с което ти гарантира достатъчно ток. Симпатичният LED дисплей е допълнително удобство, тъй като ти дава информация колко заряд има в самата батерия. Тя е удобен технологичен аксесоар при дълги пътувания или много натоварени дни, в които не можеш да си позволиш да загубиш връзка.

Основни характеристики:

- Висок капацитет: 30 000 mAh са достатъчни да зареди телефона ти няколко пъти.

- Два USB порта: може да зарежда две устройства едновременно.

- LCD дисплей: LCD екранът предоставя информация в реално време за нивото на батерията, така че винаги знаете кога е време за презареждане.

- Удобна за пренасяне: въпреки високия си капацитет, батерията е компактна и лесна за носене в чанта.

Повече за външната батерия Yenkee 3010 можете да видите тук.

5 устройства, които улесняват ежедневието ти

2. Метеостанция в стаята: бъди в крак с времето

Да си признаем честно, струва ни се, че времето навън зависи често от това дали носим чадър в себе си, или не. Вземем ли го – ще изпече ярко слънце, излезем ли без него – ясносиньото небе ще се покрие с черни буреносни облаци. Законът на Мърфи важи с пълна сила. НО! И тук имаме как да ти помогнем да бъдеш повече в крак с настроенията на времето отвън. Далеч по-лесно ще планираш, когато метеостанцията WS10WH на Blaupunkt ти предоставя цялата информация синтезирано и напълно коректно. Включеният безжичен сензор измерва температурните условия на открита и така графично ти се представя какво е времето в следващите часове. Метеостанцията има вграден сензор за измерване на условията вътре в помещението, в което е поставена. Така освен да прави синоптична прогноза, се грижи да работиш и живееш в по-здравословна среда.

Основни характеристики:

- Точни прогнози: предоставя данни за времето в реално време, за да ти помогне да планираш деня си с увереност.

- Безжичен сензор: включва безжичен сензор за външни измервания, осигурявайки точни и надеждни данни.

- Ясен дисплей: данните за температура, влажност и прогнози за времето се визуализират отчетливо.

- Стилен дизайн: елегантният дизайн се вписва хармонично във всеки домашен декор.

 

Повече за метеостанцията Blaupunkt WS10WH прочети тук.

3. Робот-прахосмукачка: Почистването не е било по-лесно

Понякога си мислим, че времето за почти изгубено. Борбата с прахоляка е непрестанна и, сякаш, предварително загубена. Прахосмукачките робот са прекрасни помощници, с които няма да се тревожиш за чистотата. Моделът RVC201 на Blaupunkt премахва трудността, предлагайки ти умно и ефективно решение за поддържане на пода чист. Роботът е снабден с 3 режима на работа – произволен, спираловиден и по протежение на стените, които се променят редовно на предварително зададени интервали. Това осигурява перфектно почистване дори и на по-труднодостъпните места. Устройството може да работи непрекъснато близо час, което му дава възможност да обиколи напълно средностатистически дом. След 4 часа зареждане е готов за нови подвизи!

 

5 устройства, които улесняват ежедневието ти

Основни характеристики:

- Адаптивност: прахосмукачката робот е подходяща - Компактни размери: тънкият му корпус позволява да почиства под мебели и на труднодостъпни места.

- Голям контейнер за прах: с обем от 0.5 l осигурява достатъчно място за събиране на много прах.

- Интуитивно управление: роботът е лесен за управление с ясни опции за програмиране.

Повече за прахосмукачката робот Blaupunkt RVC201 виж тук

5 устройства, които улесняват ежедневието ти

4. Пречиствател за въздух: Дишай свободно

Дишай, дишай, дишай! В хаоса на ежедневните задачи понякога е необходимо да си припомняме това. Качеството на въздуха около нас е от съществено значение за това да се почувстваме още по-добре. Чистата атмосфера води до отлично здраве, а ако случайно имаш респираторни проблеми или алергии, пречиствател на въздух за теб е просто задължителен. Предлагаме ти да разгледаш Fellowes AeraMax DX95, който е подходящ за стаи до 45 квадратни метра. Работи тихо и почти незабелязано улавя и най-фините частици, витаещи във въздуха.

Основни характеристики:

- Ефективна филтрация: улавя 99.97% от фините частици във въздуха, включително полени, акари, спори от плесени и косми от домашни любимци.

- AeraSmart сензор: автоматично контролира режима на работа спрямо качеството на въздуха в помещението.

- Няколко филтъра в едно: чрез true HEPA филтър, карбонов филтър и антимикробна обработка осигурява комплексно пречистване на въздуха.

- Тиха работа: Работи безшумно, което го прави идеален както за домашни помещения като хол или спалня, така и за споделени офиси.

Повече за пречиствателят за въздух Fellowes AeraMax DX95 прочети тук.

5. Смарт часовник: Личният здравен помощник

5 устройства, които улесняват ежедневието ти

 

Той ще стои на ръката ти и тактично ще ти напомня да се движиш повече. Освен това, под класическия му дизайн се крие съвременна смарт технология, която ще ти позволи да бъдеш винаги свързан. Това е така популярният напоследък смарт часовник, а ние ти предлагаме на видиш Garmin Vivomove 3, с който по-лесно ще следиш фитнес целите си.  Моделът е стилен и ще се впише елегантно във всяка работна визия, а функциите му за проследяване на здравни показатели ще са ти много полезни.

Основни характеристики:

- Здравен мониторинг: проследява сърдечния ритъм, нивата на стрес, режима на съня и активността ти през деня.

- Хибриден дизайн: комбинира традиционния часовник със стрелки и  OLED дисплей за смарт известия.

- Свързаност: включва GPS за точно проследяване на активността ти и Bluetooth за свързване със смартфона ти.

- Издръжливост: Осигурява до 5 дни живот на батерията в смарт режим и до две седмици в режим на часовник.

Повече за смарт часовникът Garmin Vivomove 3 прочети тук