Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Office 1 Superstore отвoри нaй-модерния и автоматизиран складово-логистичен център в Югоизточна Европа

  Office 1 Superstore отвoри нaй-модерния и автоматизиран складово-логистичен център в Югоизточна Европа

   Office 1 Superstoreотвoри нaй-модерния и автоматизиран складово-логистичен център в Югоизточна Европа

  На 18.10.2018 г. в с. Равно поле се състоя официалното откриване на складово-логистичния център Office 1 Superstore Logistics, с площ  8 600 m2. На събитието присъстваха г-н Стамен Янев, Изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, г-н Цанко Цанев, кмет на с. Равно поле и г-н Ивайло Симеонов, кмет на община Елин Пелин, представители на бизнеса, български и чуждестранни партньори.

  Прерязване на лентата: отляво - г-н Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции; г-жа Елка Каменова -Цанкова, председател на Кооперация Панда; г-н Ивайло Симеонов, кмет на община Елин Пелин; Управителният съвет на Кооперация „Панда“.

   

   

  Складовата база е оборудвана с австрийска автоматизирана система за складиране и обработка на поръчки OSR,която еи единствената по рода си в бранша и в Югоизточна Европа. Впечатляващата конструкция на 22 етажа е с капацитет за обработка на 12 000 артикула. Системата осигурява увеличение на продуктивността с 12 пъти и минимизиране на грешките до 0,1% и позволява обработката на 430 продуктови линии за часна работна станция.

  Логистичен център Office 1 Superstore Logistics, ул. „Верила“ № 38, с. Равно поле, общ. Елин Пелин.

    

  Логистичен център Office 1 Superstore Logisticsи автоматизираната система за складиране и обработка на поръчки OSR.

  Проектът е сертифициран от Българската агенция за инвестиции към Министерство на икономиката като инвестиция клас А и е в размер на 7 млн. евро.

  Г-н Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, връчва Сертификат за инвестиция клас А на г-жа Елка Каменова -Цанкова, председател на Кооперация Панда

  Office 1 Superstore построи и изгради нов складово-логистичен център, за да отговори на увеличаващото се търсене от страна на клиентите и постоянното развитие на продуктовото си портфолио. Повече от 20 години компанията е безспорен лидер с 40% пазарен дял и предпочитан партньор от над 130 000 клиенти.

  На 20 февруари тази година Кооперация „Панда“ официално придоби правата върху търговската марка Office 1 Superstore за целия свят. Това е една огромна стъпка в развитието на фирмата и плод на много положени усилия в рамките на изминалите години!

  Offce 1 Superstore Logistics отговаря на най-високите европейски стандарти за качество и ще удовлетвори нуждите и изискванията и на най-взискателните ни клиенти.

  Управителният съвет на Кооперация „Панда“

  Повече снимки от събитието може да видите ТУК.