Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Home Office – нека той работи за вас!

  Home Office – нека той работи за вас!

   Има много причини, поради които да изберете работата от вкъщи. Освен, че спестявате транспортни разходи, време, път и т.н. едно от най-големите предимства е спокойствието и… горещото ароматно кафе, което ще изпиете в перфектната за вас офис среда, която ще насърчи желанието ви да работите и творите.

  Не знаете от къде да започнете?

  Има разлика в създаването на офис в дома и създаването на офис в бизнес сграда. Когато създавате домашния си офис, трябва да сте напълно наясно от какво точно ще имате нужда до най-малкия детайл, за да сте напълно продуктивни и ефективни!

  Комфортът е от съществено значение и ако офисът, който създавате, не е достатъчно „изпипан“, рискувате да го направите неефективен и това да доведе до загуба на способността да вършите пълноценно работата си.

  Пространството с което разполагате и неговия дизайн е ключов елемент от създаването на вашия Home Office. Редно е да си отговорите на някои въпроси, преди да започнете да го оборудвате:

  - Какъв вид работа ще извършвате?

  - Ще посещават ли клиенти работното ви място?

  - Ще ви посещават ли колеги?

  - Ще осъществявате ли видео и конферентни разговори?

  - Какъв вид техническо оборудване ще ви е необходимо?

  Отговорите на тези въпроси ще положат една добра основа в създаването на перфектния Home Office .

  Следващата стъпка е светлината и цветовете, които са най-подходящи за вашата продуктивност, креативност и настроение по време на работния процес.

  Осветление за home office

  Доброто осветление е от съществено значение. В идеалния случай ще разполагате с естествена дневна светлина. Дневната светлина е най-равномерно балансираният източник на светлина, тъй като слънчевата светлина има приблизително еднаква пропорция от всеки цвят на спектъра. За да избегнете отблясъци по екрана на компютъра или лаптопа, не ги поставяйте директно срещу източника на светлина.

   Цветове

  Когато искате да създадете идеалната офис среда, в която да се наслаждавате по време на работа и да стимулирате въображението си, е необходимо да разгледате теорията на цветовете и как те могат да бъдат полезни. Става въпрос за цветови въздействия, които водят до успех. Повече за основните цветове и тяхното влияние, може да прочетете тук.

  Ние подбрахме специално за вас най-подходящите продукти, като се надяваме да се възползвате от максимума. Ето списъка с приоритети с най-необходими артикули, от които се нуждаете. *И ако поръчате сега, получавате специална отстъпка за всеки един от изброените продукти.

  Оборудване

  Скоростта и ефективността са изключително важни при работата в дома. Не вземайте прибързани решения. Не купувайте оборудване, което няма да използвате ежедневно. Снабдете само с най-необходимото.

  - Лаптоп или настолен компютър – изборът от вас, предложенията от нас. Вижте тук.

  Мастиленоструен принтер 4 в 1 – идеален за домашния офис! За всеки, който се нуждае от високо качество на печат и различни възможности като сканиране, копиране, архивиране и т.н.

  Home office 1 - принтер
  Home office - Принтер

  - Fellowes Поставка за компютър и шредер, с регулируема широчина

  Home office - Поставка за компютър

  Lumi Стойка за монитор

  Ергономия

  Вашето здраве, безопасност и комфорт са важни. Ето защо артикулите, които избирате, трябва да бъдат ергономично проектирани, за да насърчават вашата продуктивност, докато ги използвате. Помислете за подложка за крака и ергономична мишка, оформени така, че да осигуряват необходимата опора и комфорт на китката и краката.

  T'nB Мишка, ергономична, безжична

  - Fellowes Пад за мишка, със силиконова подложка за китка - предоставя комфорт и опора на китката по време на работа.

  - T'nB Слушалки On Air, с кабел и вграден микрофон

  Директорски стол Storm – с ергономични седалка и облегалка и висококачествена екокожа.

  - А ако вече разполагате със стол, ви предлагаме мрежестата облегалка за гръб Fellowes – осигурява максимална опора, подходяща за всеки стол. 

  А за вас и вашите посетители предлагаме Interstuhl табуретка. Това е интелигентна мултифункционална табуретка, която ви следва във всички спонтанни разговори, семинари и срещи. Поддържа ви мобилни и гъвкави.

  Да работиш където искаш, по начина по който искаш – тази на пръв поглед не толкова важна опция, може да подобри вашето творческо мислене и продуктивност. За това предлагаме мобилна маса Mobi Plus с регулируема височина – имате свободата сами да избирате височината на масата и стаята, в която да работите. А може да работите и прави 😉.

  - Fellowes Поставка за стъпала, с променлив наклон – за да предотвратите изтръпването и неприятното схващане на краката когато седите докато работите.

  Избегнете хаоса и неразборията, и работата ще върви като по вода. Организацията и подредбата на документите са от съществено значение. Като в този случай нашето предложение е бокс за документи Allison. Allison е съвременната Smart кутия, която играе важна роля във вашия Home Office. Стилният дизайн и компактните размери са съобразени с всички изисквания. Allison има отношение към съвременния стил на живот и работа, и както обяснява мотото – „Животът може да бъде организиран и хубав" – тя обслужва точно тези нужди. Впечатляващата функционалност се изразява в нейните възможности и приложение. Allison е нещо за всеки! Всички компоненти могат да се използват поотделно и индивидуално, точно както искате!

  - Стилен органайзер, произведен от висококачествена пластмаса в два цвята.

  T'nB Тонколони – за да слушате любимата си музика, докато изпълнявате служебните си задължения вкъщи.

  Комбинирана дъска с бяла и коркова повърхност – ще помогне да не пропуснете важна задача за деня или обаждане, като ще имате възможност да пишете с борд маркер и да закачате с пинчета важни бележки.

  - Канцеларски материали – уверете се, че разполагате с верен партньор, който ще ви снабдява с всички необходими канцеларски материали и офис консумативи, директно до входа на вашия дом – Office 1 Superstore!

  Създайте своето вдъхновяващо местенце, в което ще се чувствате добре и максимално продуктивни. Добавете любима снимка или картина и заобичайте работата си!

  Office 1 Superstore – всичко за вашия Home Office под един покрив! 😊

   Осветление за home office