Затвори
Категории
  Настройки
  Търси

  Важна информация !

  Важна информация !

  Уважаеми клиенти и партньори,

  Бихме искали да ви уведомим, че считано от 03.12.2018 г. Кооперация „Панда“, ЕИК  000885099 в качеството си извършващо продажби през електронния магазин www.office1.bg лице спира издаването на фискални касови бележки за всички онлайн поръчки със заявен начин на плащане „наложен платеж“.

  Всички доставки на онлайн поръчки със заявен начин на плащане „наложен платеж“ се изпълняват чрез услугите на лицензирани пощенски оператори за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги - „СПИДИ“ АД, ЕИК 131371780 с лиценз № 3-013/06.06.2012 г. и „ТРАНСПРЕС“ ООД, ЕИК 102017202 с лиценз № 3-024/30.08.2018 г. въз основа на индивидуални договори за изпълнение на доставките.

  Важно е да знаете, че в деня на доставката на вашата онлайн поръчка със заявен начин на плащане „наложен платеж“ ще получите Разписка за прием на пощенски паричен превод от съответния представител на „СПИДИ“ АД или „ТРАНСПРЕС“ ООД след заплащане на стойността на поръчаните артикули.

  Получената Разписка за прием на пощенски паричен превод е нормативно признат документ за извършеното плащане на стойността на наложения платеж и може да послужи като доказателство за направената онлайн покупка.

  Моля да имате предвид, че всяка доставена поръчка със заявен начин на плащане „наложен платеж“ може да бъде заплатена на адреса на получаване в брой или чрез кредитна/дебитна карта през ПОС терминала на доставящия пратката представител на „СПИДИ“ АД или „ТРАНСПРЕС“ ООД.

  Повече информация за доставките с наложен платеж при онлайн поръчки може да откриете в нашите Общи условия за ползване на сайта, публично достъпни на адрес: https://www.office1.bg/obshti_usloviq_website

  С уважение,

  Екипът на „Office 1 Superstore”